Mango-juustokakku

 Kun toi mango-juustokakku kuulosti nii hyvältä ja kaveri siitä puhui niin ajattelin kokeilla. Sitä paitsi ollaanhan tässä muutenkin jo hyydykekakkujen lumoissa Silmänisku 

Ohjeen saalistin Marien herkuista.

Kakku pelkistetyssä muodossa

 Laitoin täytteeseen osaksi tuorejuuston sijasta sitruunarahkaa, vähän kyllä pelotti onnistuuko mutta näytti onnistuvan :) Ihanan pirteä kakku.

 

Kokeilen suklaakoristetta ensimmäistä kertaa ja sillä se kyllä näyttääkin :D mutta mukavaa puuhaa eikä ollut niin vaikeaa kuin kuvittelin(tosin reunus aika ohut ja siksi vähä kehnon näkönen :P). Suklaareunuksen tekoon käytetty suklaa ei ollut parasta mahdollista joten pursotus oli vaikeaa. Ens kerralla sitte taas paremmin. Suklaareunus ei hetki jatku toisesta, näkyy kuvassa, en uskaltanu heti laittaa kokonaan vaan paloissa.

Ja sitte koristelun jälkeen kelmun kanssa ja valmiina. Laitoin kakun päälle myös yhden suklaakoristeen vaikkei se siihen sovi(kuvassa näyttää pieneltä läjältä mutta on oikeesti kukka :), tulipahan kokeiltua. Suklaakoristeen ohjeen löysin kinuskikissalta ja iltamyöhään tehdyn kakun ja oman mielikuvituksen puutteessa käytin valmista kuviota joka oli tuolla samaisella sivulla :) Lupaan seuraavalla kerralla kehitellä jotain omaa.